Diensten

Specialist in metaalproducten

Binnen een dag een proefstuk? Geen probleem bij Vimabo. We onderscheiden ons door snel te schakelen en flexibel in te spelen op uw wensen. Dat merkt u aan onze korte levertijden. En minstens zo belangrijk: we zijn graag trots op alles wat we maken. Dus de kwaliteit laat niets te wensen over.

Plaatwerk

Voor de bouwsector leveren we metalen dak- en gevelbeplating, maar ook bloemkozijnen, lekdorpels, dakranden, hoekstukken, dagkant- en nokstukken en windveren.
In gecoat of sendzimir verzinkt staal, gecoat of ruw aluminium en RVS. Aannemers, dak- en gevelbeplatingsbedrijven, deurfabrikanten, loodgieters en de meubelindustrie kiezen voor Vimabo vanwege onze snelle levertijden, flexibiliteit en gunstige prijs-kwaliteitverhouding.

Constructiebouw

Voor verschillende fabrikanten zetten we uiteenlopende (half)producten van metaal in elkaar.
Denk aan frames voor machines, korven voor producten, arbeidshulpmiddelen, werkstukmallen, bordessen, metalen onderdelen voor gebouwen, maar bijvoorbeeld ook metaalconstructies voor meubels zoals tafels en tuinkachels. Inclusief metalen buis- en plaatwerk, laswerk en montage. Vimabo is uw constructiepartner in metaal. Van een enkel maatwerk product tot series van duizenden stuks.

Transportsystemen

In de tuinbouw, foodsector, industrie en logistieke sector nemen transportoplossingen van Vimabo veel sjouwwerk uit handen.
Wij ontwikkelen en bouwen voor u de meest efficiënte oplossing op maat. Bijvoorbeeld de ontbrekende schakel tussen transportband en machine. Degelijk uitgevoerd met rollen van kunststof of metaal, verend of niet… Altijd oplossingen waarmee uw logistieke processen op rolletjes lopen.

Machinebouw

U wilt de kosten in uw productieproces omlaag brengen. Vimabo denkt graag met u mee. We vertalen uw wensen in de optimale oplossing voor uw proces.
We ontwerpen, ontwikkelen en produceren machines waarmee u de handmatige handelingen binnen uw processen terugdringt. Daarbij plukt u de vruchten van onze jarenlange ervaring met automatisering en mechanisering in de tuinbouw, foodsector en industrie.